Franssen Juristen staat voor juridisch advies van gedegen kwaliteit voor een scherpe prijs. Iedereen heeft met het recht te maken. Soms ontstaat een geschil of heeft u op andere wijze rechtshulp nodig. U kunt bij ons terecht voor een advies dat een oplossing biedt voor uw vraag of geschil. Onze juristen hebben uitgebreide ervaring op de hierboven vermelde rechtsgebieden en helpen u graag verder in uw zaak.

Wie is Franssen Juristen?

Franssen Juristen staat bekend om het geven van juridisch advies, van gedegen kwaliteit voor een scherpe prijs. Het is een juridisch adviesbureau, dat inzetbaar is door heel Nederland. Franssen Juristen zet zich met name in op de volgende rechtsgebieden: het algemeen verbintenissenrecht en het bestuursrecht.

Wat houden deze rechtsgebieden in?

Bij verbintenissenrecht kan men denken aan contracten. Het verbintenissenrecht betreft de regels over Nederlands contractenrecht.

Het bestuursrecht regelt de manier van werken en handelen van bestuursorganen in het uitvoeren van hun bestuurlijke taken. Denk hierbij aan uitkeringen, vergunningen, bezwaar en beroep. Het bestuursrecht regelt o.a. hoe bestuursorganen zich moeten gedragen tegenover burgers.

Voordelig juridisch advies

Heeft u een jurist nodig? Dan bent u bij Franssen Juristen aan het juiste adres. Wij houden van transparante en duidelijke afspraken. Franssen Juristen streeft naar gelijke rechten en wil iedereen een kans geven. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een kwalitatief en betaalbaar juridisch advies. Daarom streeft Franssen Juristen naar professionele rechtshulp voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. 

Bij ons krijgt u de mogelijkheid om te kiezen voor een uurtarief of een van tevoren afgesproken vaste prijs. 

Geen juridisch loket 

Franssen Juristen is een organisatie die juridisch advies aanbiedt. Om verwarring te voorkomen leggen wij graag de nadruk op het feit dat wij geen juridisch loket zijn. Voor juridisch advies is het niet mogelijk om rechtsbijstand aan te vragen bij de overheid. Wij kunnen aldus géén “pro deo” zaken aannemen. De kosten voor ons advies zijn echter vaak laag. Vaak zelfs lager dan de kosten die u betaalt bij een advocaat. Dat maakt Franssen Juristen een sterk concurrerende partij om te kiezen wanneer u juridisch advies nodig heeft.

Visie van Franssen Juristen

Wij als Franssen Juristen zijn een dynamisch bedrijf. Wij streven naar gelijke rechten en kansen voor elke burger. Persoonlijke aanpak, hoge participatie en creatieve uitkomsten staan bij ons hoog in het vaandel. Bij Franssen Juristen gaan wij voor de klant door het vuur. 

Voor meer informatie over Franssen Juristen kun je onze website bekijken. Ook is het mogelijk om informatie te verkrijgen via onze Instagram pagina.

Website: www.franssenjuristen.nl 

Instagram: @franssen_juristen_